Tule meille töihin JÄRJESTÖAGENTIKSI tai JÄRJESTÖKOORDINAATTORIKSI

5.6.2017

Oletko sinä etsimämme järjestötyön asiantuntija ja sote- ja maakuntauudistusosaaja JärjestöKainuu 2.0 -hankkeeseen?

Haemme kahta projektityöntekijää

JÄRJESTÖAGENTTIA ja JÄRJESTÖKOORDINAATTORIA

STEA-rahoitteiseen hankkeeseen.

JärjestöKainuu 2.0 –hankeen tavoitteena on vahvistaa ja tukea järjestöjen asemaa ja osallisuutta sote- ja maakuntauudistuksessa. Hankkeen toiminta-alueena on Kainuu ja kohderyhmänä hyvinvointia edistävät järjestöt. Hanke sitoutuu koordinoituun valtakunnalliseen verkostotyöskentelyyn.

Järjestöagentti vastaa projektisuunnitelman mukaisesta työskentelystä, kuten tavoitteiden mukaisista tuloksista, aikatauluista, kustannuksista, laadusta, ulkoisesta tiedottamisesta, raportoinnista ja arvioinnista. Järjestöagentti toimii yhteyshenkilönä myös projektin muiden sidosryhmien välillä ja vastaa erityisesti rakenteen mallintamisesta ja yhteistyöstä maakunta- ja soteuudistuksessa.

Järjestökoordinaattorin keskeisenä tehtävänä on järjestöyhteistyön kehittäminen, järjestöjen kouluttaminen, koulutusten järjestäminen ja tiedottaminen maakunta- ja soteuudistuksesta.

Edellytämme työntekijöiltä soveltuvaa korkea-asteen koulutusta.

Odotamme työntekijöiltä

• järjestötoiminnan sekä sote- ja maakuntauudistuksen valmistelun tuntemusta
  • riittävää alueen ja toimijoiden tuntemusta
  • tiedotusosaamista ja viestintätaitoja
  • hankeosaamista
  • valmiutta kouluttamiseen
  • verkosto-osaamista ja yhteistyökykyä
  • organisointikykyä ja neuvottelutaitoja
  • itsenäistä työotetta ja tiimityötaitoja
  • innovatiivista ja vapaaehtoisia innostavaa työotetta

Tehtävien hoitaminen edellyttää matkustamista, oman auton käyttöä sekä työskentelyä iltaisin ja viikonloppuisin.

Työsuhteet alkavat elokuussa 2017 tai sopimuksen mukaan ja kestävät vuoden 2020 loppuun. Työsuhteissa on 4 kuukauden koeaika. Palkkaus määräytyy sosiaalialan järjestöjä koskevan TES:n mukaisesti.

STEAn avustusehdotuksessa hankkeelle ehdotetaan rahoituksen myöntämistä. Hanke käynnistyy elokuussa 2017 mikäli STM vahvistaa STEAn esityksen hankeavustuksesta.

Hakemukset lähetetään palkkatoiveineen 19.6.2017 mennessä sähköpostilla osoitteeseen seija.karjalainen@mll.fi. Kerro selvästi, kumpaa tehtävää haet.

Lisätietoja antaa MLL:n Kainuun piiri ry:n toiminnanjohtaja Seija Karjalainen p. 050 597 4777