Lastenhoito

Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenhoitotoiminta on tilapäistä arjen apua lapsiperheille. Perhe voi tilata lyhytaikaista, ympärivuorokautista lastenhoitoapua kotiin omien tarpeidensa mukaan.

MLL:n kouluttamat luotettavat hoitajat huolehtivat lapsen turvallisuudesta, hoidosta ja viihtyvyydestä vanhempien ohjeiden mukaisesti. Hoitajana voi toimia 16 vuotta täyttänyt henkilö. MLL selvittää kaikkien hoitajien rikostaustan ja hoitajilla on ammattivastuuvakuutus.


Childcare

The Mannerheim League for Child Welfare trains and provides babysitters for families with children. MLL's childcare service is designed to meet temporary and short-term needs for childcare assistance. It is targeted at parents who need to travel for work or who need a break to spend some time together, for example. Babysitters are available at all hours.
The charge is €9.00 per hour, Sundays €18.00 per hour.


Hoitajatilauksen voi tehdä arkisin klo 9-12

  • puhelimitse numerosta 044 313 1905
  • sähköpostitse kainuu(a)mll.fi tai
  • täyttämällä sähköinen lomake

Tilaus on sitova.

Lastenhoidon hinta

on 9,00 €/h, minimiveloitus 18,00€. Palkka maksetaan puolen tunnin tarkkuudella. Sunnuntaityöstä maksetaan 100 % korotus. Perhe on hoitajan työnantaja ja maksaa hoidosta korvauksen suoraan hoitajalle käteisellä hoidon päätyttyä. Lisäksi perhe huolehtii työeläkemaksun yli 18- vuotiaasta hoitajasta sekä muista työnantajanvelvoitteista.

Mikäli perhe haluaa MLL:n Kainuun piirin hoitavan palkan maksamisen, on tuntihinta 11,50€. Tästä on sovittava etukäteen hoitajaa tilattaessa. MLL laskuttaa perheeltä hoitajan palkan hoidon jälkeen.

Mahdollinen matkakorvaus on 0,22€/km. Siitä sovitaan hoitajaa tilattaessa.

MLL tarjoaa myös lasten ryhmähoitoa esimerkiksi erilaisiin tilaisuuksiin tai tapahtumiin, jolloin paikalla on useampia lapsia useammasta perheestä. Ryhmähoidon hinta on 11€/tunti/hoitaja. Tarpeen mukaan paikalla voi olla useampi hoitaja. Mikäli MLL huolehtii hoitajan palkan maksusta on ryhmähoidon hinta 13,50€/tunti/hoitaja.


Lisätietoja työnantajan velvoitteista: