Perhekahvilat Kainuussa

Kajaani

Vuohengin perhekahvila tiistaisin kello 9.30 - 11.30 Lohtajan nuorisotalolla, Menninkäisentie 3. Järj. MLL Vuohengin yhdistys. Kahvila suljettu loppuvuoden.

Pupulan perhekahvila tiistaisin kello 9.30 – 11.30 kylätalo Pupulassa, Kansakoulunkatu 17a. Järj. MLL Linnan yhdistys ja Kajaanin Purolan-Puistolan kyläyhdistys. Perhekahvila kokoontuu yhdessä Kajaanin seurakunnan perhekerhon kanssa.

Nakertajan perhekahvila keskiviikkoisin kello 9.30-11.30 kylätalo Vanahiksella, Särkilahdentie 1. Järj. MLL Linnan yhdistys ja Nakertaja-Hetteenmäen kyläyhdistys ry.

Holarin perhekahvila torstaisin kello 9 - 12 nuorisotila Holarilla, Rinnekatu 2a. Järj. MLL Lehtikankaan yhdistys.

Vuolijoen perhekahvila lauantaisin klo 10.00-13.00 Pankkitalossa os. Kajaanintie 2  Järj. MLL Vuolijoki-Otanmäen yhdistys

Puolanka

Puolangan Perhetupa parittomilla viikoilla keskiviikkoisin kello 10 - 12 Monitoimitalolla. Järj. Attendo, Puolangan kunta, Puolangan seurakunta ja MLL Puolangan yhdistys.

Ristijärvi

Ristijärven perhekahvila parittomilla viikoilla torstaisin klo 10-12 kylätalo Pyrylässä, Verkkotie 11. Järj. MLL Ristijärven yhdistys

Suomussalmi

Suomussalmen perhekahvila maanantaisin kello 10 - 12 perhekeskuksella neuvolan tiloissa, Välskärinkuja 1. Järj. MLL Suomussalmen yhdistys.

Vaala

Vaalan perhekahvila maanantaisin kello 9 - 11 Ampparilla, Teollisuustie 2. Järj. MLL Vaalan yhdistys.

Kuhmo

Kuhmon perhekahvila Nuorisotila Yläkerrassa keskiviikkoisin kello 9.30-11.30. Järj. MLL Kuhmon yhdistys.

Sotkamo

Sotkamon perhekahvila maanantaisin 9.30-11.30 Asema 13 tiloissa. Järj. MLL Sotkamon yhdistys.