Yhdistysten tuki

Hallitusvierailut ja yhteydenpito yhdistykseen

Piirin koordinaattorin tehtäviin kuuluu yhteydenpito yhdistyksiin. Koordinaattori on yhteydessä yhdistyksen hallitukseen ja osallistuu mielellään hallituksen kokoukseen joko tulemalla paikalle tai osallistumalla verkon kautta.

Piirin työntekijöiltä löytyy apuja luottamus- ja vastuuhenkilöiden aktivointiin mm. varainhankinnassa, vaikuttamisessa, jäsenviestinnässä ja -hankinnassa. Työntekijöiden osaamista on mahdollista käyttää myös MLL:n koulutuksiin.

Osaaminen

Koordinaattorilta yhdistys saa apua ja ohjausta yhdistyshallinnon perusasioiden hallintaan (kokouskäytännöt, säännöt, hallitustyöskentely). Lisäksi piiristä yhdistykset saavat perustaitoja ja -tietoja  varainhankintaan ja jäsentyöhön liittyen sekä vaikuttamiseen ja yhdistysviestintään.