Ajankohtaista Kainuun piiristä

Ajankohtaista MLL:n Kainuun piiristä 4/2018

 

Tervehdys MLL:n aktiivi!

 

Kainuun piiri julkaisee yhdistyksille suunnatun tiedotteen noin kerran kuukaudessa. Siis tiheämmin kuin ennen. Tiedote jaetaan tuttuun tapaan sähköisessä muodossa paikallisyhdistysten puheenjohtajille, varapuheenjohtajille ja sihteereille. Lisäksi tiedote julkaistaan myös piirin nettisivuilla.

Kuukauden jäsenvinkki

Kaksi vuotta maksamatta olleet jäsenet poistetaan vuosittain. Ennen poistoa kannattaa soittaa jäsenelle ja kertoa yhdistyksen tämän hetkisestä toiminnasta ja jäseneduista. Lopuksi voi kysyä, että haluaako henkilö jatkaa jäsenyyttään.

Jäsenedut löytyvät täältä: https://kainuunpiiri.mll.fi/kainuun_piiri/jasenyys/jasenedut-kainuussa/

Piirin kevätvuosikokous

Piirin kevätkokous järjestetään 15.5.2018 klo 18. Kokouspaikka on Impilinnan kartano, os. Kirkkoahontie 94, Kajaani. Ilmoittautumiset Seijalle tiistaihin 8.5.2018 mennessä joko sähköpostitse seija.karjalainen@mll.fi tai puhelimitse 050 597 4777.

Lapset ensin -keräys

Lapset ensin -keräys jatkuu 15.5.2018 asti. Vielä ehtii mukaan! Lisätietoja ja materiaalitilaukset yhdistysnetistä: http://yhdistysnetti.mll.fi/vapaaehtoisenkanava/tietopankki/varainhankinta/lapset-ensin-kerays

Saa hyppiä! -tapahtumakiertue

Perinteinen Saa hyppiä! -kiertue käynnistyy Kajaanista 12.5.2018. Kiertue kiertää kaikki Kainuun kunnat ja MLL:n yhdistyksiä on kutsuttu mukaan järjestämään lapsille ja perheille ohjelmaa. Yhdistykset saavat itse päättää millä toiminnalla ovat paikkakuntansa tapahtumassa mukana. Ilmoita osallistumisesta Peppiinalle viim. 2.5.2018 Jokaisella paikkakunnalla on piirin pomppulinna. Lisätietoja ja paikkakuntakohtaiset päivämäärät:

https://www.kainuunliikunta.fi/tapahtumat2/saa-hyppia-perheliikuntakiertue-/

Voimaa vapaaehtoisista! -seminaari

Voimaa vapaaehtoisista! -seminaari järjestetään tiistaina 22.5.2018 klo 9-15.30 Hotelli Kajanuksessa. Ilmoittautua voit tästä:

https://kainuunpiiri.mll.fi/koulutus/voimaa-vapaaehtoisista-seminaari/.

Seminaarissa esitellään erilaisia kokemuksia vapaaehtoisten rekrytoinnista ja siinä onnistumisista.

Mahdollisuuksien tori -tapahtuma

Piiri on mukana Mahdollisuuksien torilla Kajaanissa 26.5.2018. Piirin pisteellä on pomppulinna, leikkejä sekä toiminnan esittelyä. Lisätietoja tapahtumasta: https://www.facebook.com/KajaaninMahdollisuuksienTori

Terveisin

Seija, Sari, Marjo, Leena, Tarja, Veera, Peppiina ja Maria