Ajankohtaista Kainuun piiristä

Ajankohtaista MLL:n Kainuun piiristä 3/2019

Tervehdys MLL:n aktiivi

Tässä sinulla on kädessäsi Kainuun piirin ajankohtaiset kuulumiset – Ole hyvä!

Jäsenkampanja jatkuu edelleen

MLL:n tavoitteena on saada 100 000 jäsentä vuo-teen 2020 mennessä, jolloin liitto täyttää 100 vuotta. Kainuun osuus tuosta tavoitteesta on 300 uutta jäsentä. Vuoden 2018 lopun tilaston mukaan tavoitteesta puuttuu vielä 190 jäsentä. Uusia jäseniä on hienosti saatu ja tavoitteeseen päästään jatkamalla aktiivista jäsenhankintaa! Kainuulaisille yhdistyksille jaettiin jäsenmäärän suhteessa tavoitteet jäsenmäärän kasvuun, näistä voitte halutessanne kysyä tarkemmin meiltä piiristä.

Täyskäsi 23.3.2019

Täyskäsikoulutus järjestettiin maaliskuussa. Päivässä palkittiin kaksi jäsenmääräänsä viime vuonna eniten kasvattanutta yhdistystä. Palkinnot pokkasivat Lehtikankaan ja Vuolijoki-Otanmäen yhdistykset.

MLL:n Kainuun piirin kevätkokous

Kainuun piirin kevätkokous on 7.5.2019 klo 18 Impilinnassa. Tästä on kutsut lähteneet, toivottavasti saamme osallistujia myös yhdistyksistä. Pikaiset viime hetken ilmoittautumiset Seijalle seija.karjalainen@mll.fi.

MLL:n Kainuun piirin strategiaKainuun piiri uudistaa strategiaansa. Kiitos niille yhdistyksille, jotka ennättivät miettiä asiaa hallitukselle ja toimittivat ajatuksiaan koordinaattorille. Piirihallitus on työstänyt strategiaa ja se hyväksytään kevätkokouksessa 7.5.2019.

Lapset ensin -keräys on käynnissä

Lapset ensi keräys on käynnissä jälleen. Keräysaikaa on 15.5. saakka. Hyvä mahdollisuus valjastaa alueenne luokkia ja tukioppilaita keräämään esim. luokkaretkiä varten.

Yhdistykset mukaan Olet tärkeä.fi -sivustolle

Piiri on mukana MLL:n valtakunnallisella Olet tärkeä.fi -sivustolla, jonka kautta ihmiset voivat etsiä itselleen sopivia vapaaehtoistyön mahdollisuuksia ja koulutuksia. Myös yhdistykset pystyvät ilmoittamaan sivustolla omia auki olevia vapaaehtoistehtäviä, esim. perhekahvilan ohjaaja. Lisätietoja Sarilta. www.olettarkea.fi

Saa hyppiä! -kiertue

Saa hyppiä! -kiertue käynnistyy Kajaanista 18.5.2019. Muut kiertuepäivät ovat: 20.5. klo 17-19 Otanmäki, 21.5. klo 17-19 Paltamo, 22.5. klo 17-19 Sotkamo, 23.5. klo 17-19 Ristijärvi, 3.6. klo 17-19 Suomussalmi, 4.6. klo 17-19 Kuhmo, 5.6. klo 17-19 Puolanka ja 6.6. klo 17-19 Hyrynsalmi. Ilmoitattehan mahdollisimman pian Mialle osallistumisestanne tapahtumaan. Piiriltä on saatavissa pomppulinna tapahtumaan ja se kulkeutuu kätevästi Kainuun Liikunnan mukana paikkakunnille.

Tukihenkilöksi Skype-koulutuksella

Vapaaehtoisena perhekummina, kaverina tai maahanmuuttajanaisten ystävänä toimimisesta kiinnostuneille järjestetään perehdytyskoulutus Skypen kautta 7.5. ja 14.5. klo 17-20. Ilmoittautumiset ja lisätietoja: https://kainuunpiiri.mll.fi/hankkeet/vatukka-vapaaehtoisten-tukihenki/.

Lämpöistä kesän odottelua toivotellen

Seija, Sari, Marjo, Anneli, Leena, Salla-Mari, Salla, Johanna, Riitta ja Mia