Ajankohtaista Kainuun piiristä

Ajankohtaista MLL:n Kainuun piiristä 5/2018

Tervehdys MLL:n aktiivi!

Kainuun piiri julkaisee yhdistyksille suunnatun tiedotteen noin kerran kuukaudessa. Siis tiheämmin kuin ennen. Tiedote jaetaan tuttuun tapaan sähköisessä muodossa paikallisyhdistysten puheenjohtajille, varapuheenjohtajille ja sihteereille. Lisäksi tiedote julkaistaan myös piirin nettisivuilla.

Kuukauden jäsenvinkki

Jäsenyrityksiä kannattaa kysellä yhteistyöhön aktiivisesti pitkin vuotta. Erityisesti miehiä kiinnostavat yritykset voisivat jäsenetujen kautta tuoda miehiä lisää jäseniksi. Nyt siis esim. autohuolloista jäsenetuja kyselemään!

MLL – perhepäivä SuperParkissa lauantaina 9.6.2018

MLL-perhepäivä on tänä vuonna lauantaina 9.6.2018 SuperPark Vuokatissa. Tapahtuma maksaa perheille 30€/perhe (max 6 hlö) ja kajaanilaiset yhdistykset tarjoavat kyydin tarpeen mukaisesti Kajaanista. MLL on SuperParkissa klo 11-15 ja yhdistykset voivat osallistua esim. kasvomaalaukseen, onnenpyörään tms. rasteille.

JärjestöKainuu 2.0 markkinakadulla

JärjestöKainuu 2.0:n Tarja ja Peppiina pitävät pytinkiä markkinakadulla 4.-6.7.2018 Samalla kojulle voivat tulla kainuulaisten yhdistysten edustajat esittelemään omaa toimintaansa. Myös MLL:n paikallisyhdistykset voivat liittyä seuraan ja tehdä esimerkiksi jäsenhankintaa luovin keinoin.

MLL järjestöristeily 21.-23.9.2018

MLL järjestöristeily on 21.-23.9.2018 ja vain hetki enää aikaa ilmoittautua, sillä paikkoja on yhteensä 650 ja yli 500 niistä on jo mennyt. Maksu hyttiluokasta riippuen 80€ tai 100€. Lisätietoja ja ilmoittautumiset: https://mannerheiminlastensuojeluliitto.creamailer.fi/email/5acf9c5e91611

Tapahtumakalenteri piirin sivuilla

Paikallisyhdistysten yhteistyön helpottamiseksi Peppiina päivittää piirin tapahtumakalenteria entistä aktiivisemmin. Laittakaa paikallisyhdistysten tulevista tapahtumista tietoa sähköpostilla os. peppiina.hakkarainen@mll.fi, jotta kalenteri pysyy päivitettynä.

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -perehdytystilaisuus

Kevään viimeinen Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan perehdytyskoulutus järjestetään torstaina 31.5.2018 klo 16.00 piiritoimistolla. Ilmoittautumiset Sarille.

Piiritoimisto kesätauolla heinäkuun

MLL:n Kainuun piirin toimisto on suljettuna 1.-30.7.2018 Seuraava yhdistyskirje julkaistaan elokuussa. Lastenhoitovälitys on suljettu 2.-29.7.2018.

Iloista kesää toivottavat

Seija, Sari, Marjo, Leena, Tarja, Veera, Peppiina ja Maria