Jäsenedut Kainuussa

Jäsenedut päivitetty 29.3.2018

KAJAANI:

Kelloliike P. Kainulainen, 15% alennus normaalihintaisista tuotteista (alennus ei koske tarjoustuotteita eikä korjaustöitä)

Koulutettu hieroja/ urheiluhieroja Ulla Lehto, 3€ alennus palveluista.

Lehtikankaan apteekki, 20% alennus lääkehoidon tarkistuksesta ja ensimmäinen sairaanhoitajan käynti ilman perusmaksua (arvo 15€).

Kahvila Kontti, kahvi+pulla 3€ / tee+pulla 3€.

Teehuone Tsaikka, keittolounas etuhintaan 7,5€ (lapselle 2-12v 3,75€).

Parturi-Kampaamo Mia Komulainen, 10% alennus kaikista normaalihintaisista

palveluista ja tuotteista.

Kauneus- ja Lymfahoitola Mira Männistö, 10% alennus tuotteista ja palveluista.

Kauneus- ja kynsistudio TMI Henna Vänttinen, 10% alennus tuotteista ja palveluista.

Raatin kello, 20% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista (alennus ei koske

töitä).

Kajaanin Laukkuputiikki, 10% alennus kaikista normaalihintaisista tuotteista.

R-Collection / Rockseri Oy, 5% alennus normaalihintaisista tuotteista.

Life Kajaani/Vitaminna Oy, 10% alennus kaikista normaalihintaista tuotteista.

Juhlapalvelu Sara's Catering, 10% alennus tuotteista.

Kajaanin Lukko Oy, 10% alennus avaimista, abloy avainpesistä, painikkeista,

riippulukoista ja vaijerilukoista. Kysy muista lukitus- ja heloitustuotteista tarjoustamme.

Digikuvapiste, Kajaani, 10% alennus.

Hieroja/Lymfaterapeutti Kati Ottavainen, 5% alennus.

Elokuvateatteri BioRex, 50% alennus lipun hinnasta MLL:n Kajaanin, Lehtikankaan, Linnan, Vuohengin ja Vuolijoki-Otanmäen yhdistysten jäsenille. Alennusliput perhekohtaisia, lähetetään kotiin.

Vesiliikuntakeskus Kaukavesi, 50% alennus lipun hinnasta MLL:n Kajaanin, Lehtikankaan, Linnan, Vuohengin ja Vuolijoki-Otanmäen yhdistysten jäsenille. Alennusliput perhekohtaisia, lähetetään kotiin.

PALTAMO:

Kampaamo Sirpa Moilanen, hiustenleikkuun tms. yhteydessä kulmakarvojen värjäys ja muotoilu ilmaiseksi.

Paltamon Kodinkone ja Sähkölaitehuolto, varaosista, tarvikkeista ja töistä 15% alennus.

Paltamon Fysioterapia, fysioterapia ja hieronta hinnoista 10% alennus.

K-Market Tervatori, normaalihintaisista tuotteista 5% alennus (ei koske alkoholi- ja tupakkatuotteita).

Parturi-Kampaamo Anja Leinonen, 5% alennus.

Auto- ja korjaustyö Telkinen / Fixus Paltamo, varaosista ja tarvikkeista 10% alennus, lasten turvaistuimista 15% alennus, saatavilla useita malleja (alennukset eivät koske tarjoustuotteita).

Kle-Man Rauta Oy, Ampro normaalihintaisista työkaluista ja Sokevan maalaustarvikkeista 10%.

Kainuun kirja- ja paperikauppa, normaalihintaiset lastenkirjat, lelut ja askartelutarvikkeet
10% alennus (alennus hinnasta ei kerrytä kanta-asiakasetua).

PUOLANKA:

Puolangan KIPA-kirjakauppa, 10% alennus kaikista lastenkirjoista, leluista ja peleistä.

KUHMO:

Hyvärisen Leipomo, 10% alennus Leipomokaupan normaalihintaisista tuotteista.

Pajakkakino, yhden euron alennus elokuvalipun hinnasta.

Rusasen Kulma, 10% alennus normaalihintaisista (yli 5€) leluista sekä askartelutarvikkeista.

Ajankulma Ky, 15% alennus normaalihintaisista tuotteista.

Kuhmon Kultakutri Ay, 10% alennus palveluista MLL:n Kuhmon paikallisyhdistyksen jäsenille.

SOTKAMO:

Ajankulma Ky, 15% alennus normaalihintaisista tuotteista.

Sotkamon kirjakauppa, 10% alennus normaalihintaisista tuotteista.

Kenkäkauppa Saastamoinen, 10% alennus normaalihintaisista tuotteista.

Lelu-, paperi-, ja toimistotarvikeliike Leppäkerttu, 10% alennus

normaalihintaisista tuotteista (ei koske kalentereita ja radio-ohjattavia leluja).

Vuokatin hierontapalvelut Tmi, 10% alennus hoitohinnoista.

SUOMUSSALMI:

Kauneushoitola Inka, 10% alennus tuotteista.

Ajankulma Ky, 15% alennus normaalihintaisista tuotteista.

Katso voimassaolevat valtakunnalliset edut http://www.mll.fi/jasenyys/jasenedut/