Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koulutukset

Koulutamme vapaaehtoisia maahanmuuttajaäitien ystäviä ympäri vuoden. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet voivat osallistua koulutukseen. Koulutuksen jälkeen keskustellaan ystävätoiminnan sopivuudesta vapaaehtoiselle.

Maksuton koulutus antaa valmiudet tehdä antoisaa vapaaehtoistyötä maahanmuuttajien parissa. Koulutus ei sido toimintaan ryhtymistä.

Koulutuksessa käsittelemme mm. seuraavia aiheita:

  • vapaaehtoistoiminnan periaatteet,
  • monikuttuurisuus,
  • vuorovaikutus- ja kohtaamistaidot sekä
  • ystävänä toimiminen.

Ilmoittaudu maahanmuuttajaäidin ystäväksi

Kainuussa koulutuksia järjestetään hybridikoulutuksina, joihin voi osallistua sekä etäyhteydellä että paikanpäällä. Koulutusten etäopetus järjestetään Zoom-verkkoalustan kautta. Osallistuja tarvitsee Internet-yhteyden lisäksi kaiuttimen ja mikrofonin sekä web-kameran keskusteluyhteyden luomiseksi. Usein osallistuminen onnistuu myös älylaitteilla.

Koulutus kestää yhden arki-illan (3 tuntia) ja se on maksuton. Koulutuksen jälkeen maahanmuuttajaäitien ystävänä toimimisesta kiinnostuneet haastatellaan.

Toiminnasta kiinnostunut voi ilmoittautua koulutuksiin milloin vain ja kaikkialta Kainuusta, myös ilmoitettujen koulutuspäivien ulkopuolella. 

 

Syksyn 2024 koulutusten ajankohdat:

- Suomussalmella torstaina 22.8. kello 17-20

- Kajaanissa tiistai 27.8. kello 17-20

- etäkoulutus lauantai 5.10. kello 10-14

- Kajaanissa torstai 24.10. kello 17-20

- Suomussalmella keskiviikkona 13.11. kello 17-20

- Kajaanissa keskiviikko 27.11. kello 17-20

 

Koulutukset ovat samansisältöisiä, valitse itsellesi parhaiten sopiva ajankohta. Koulutuksiin voi osallistua etäyhteydellä tai paikanpäällä. 

Ilmoittaudu koulutukseen Olet tärkeä -sivustolla.

Lisätietoja:

Sari Liuski-Ursin
050 594 8488 (myös WhatsApp)
sari.liuski-ursin(a)mll.fi