Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan koulutukset

Koulutamme vapaaehtoisia maahanmuuttajaäitien ystäviä ympäri vuoden. Kaikki toiminnasta kiinnostuneet voivat osallistua koulutukseen. Koulutuksen jälkeen keskustellaan ystävätoiminnan sopivuudesta vapaaehtoiselle.

Maksuton koulutus antaa valmiudet tehdä antoisaa vapaaehtoistyötä maahanmuuttajien parissa. Koulutus ei sido toimintaan ryhtymistä.

Koulutuksessa käsittelemme mm. seuraavia aiheita:

• vapaaehtoistoiminnan periaatteet,
  • monikuttuurisuus,
  • vuorovaikutus- ja kohtaamistaidot sekä
  • ystävänä toimiminen.

Ilmoittaudu maahanmuuttajaäidin ystäväksi

Kainuussa ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminnan perehdytyskoulutuksia järjestetään vähintään neljä kertaa vuodessa.

Perehdytyskoulutus kestää yhden arki-illan. Koulutuksiin voi ilmoittautua milloin vain kaikkialta Kainuusta. Perehdytysiltoja järjestetään myös tarpeen mukaan, joten ilmoittautua voi myös ilmoitettujen päivämäärien ulkopuolella.

Seuraava perehdytyskoulutus järjestetään keväällä 2021. Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi ystäväksi Olet tärkeä -sivustolla.

Lisätietoja:

Sari Liuski-Ursin