Nuorille

Nuortennetti tarjoaa tukea nuorille

Nuortennetti on Mannerheimin Lastensuojeluliiton nuorisotyön nettisivu, joka on suunnattu kaikille nuorille, erityisesti 12-18-vuotiaille. Nuortennetin tavoitteena on tarjota nuorille tietoa, tukea ja apua kasvuun ja nuoruuden haasteisiin.

Nuortennetti tarjoaa tukea erityisesti nuoren sosiaaliseen kasvuun. Nuortennetti tukee nuoren myönteisen itsetunnon kehittymistä, sosiaalisia taitoja ja yhteiskunnallista osallistumista.

 

Lasten ja nuorten puhelin

Puhelinnumeroon 116 111 voi soittaa maksutta koko maassa joka päivä. Puhelimen toisessa päässä on koulutettu vapaaehtoinen aikuinen, jolla on aikaa kuunnella.

Lasten ja nuorten puhelimessa voi kysyä tai keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa itseä mietityttävästä asiasta. Puhelimen aikuiset päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia.

Normaalit päivystysajat ovat

  • maanantaista perjantaihin kello 14–20
  • lauantaisin ja sunnuntaisin kello 17– 20

Lasten ja nuorten nettipalvelu

Jos ääneen puhuminen tuntuu vaikealta, voi kirjoittaa viestin Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun luottamuksellisesti ja nimettömänä. Kirjeeseen vastaa vapaaehtoinen, luotettava aikuinen.

Kirjoita nettikirje

 

MLL:n chat

MLL:n aikuiseen päivystäjään voi ottaa yhteyttä myös chatin kautta. Kahdenkeskisiä chat -keskusteluja järjestetään IRC-Gallerian MLL chat -yhteisössä. Voit kirjautua chattiin joko IRC-gallerian tai Facebookin tunnuksilla. Chat on täysin luottamuksellinen ja anonyymi.

  • maanantaista torstaihin klo 17-20

Tutustu chattiin