Perhekahvilatoiminta

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilat ovat kaikille avoimia kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa sekä lapset että aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Siellä kohtaavat myös eri sukupolvet ja kulttuurit. Joukkoon ovat lämpimästi tervetulleita lapset, äidit , isät, isovanhempi-ikäiset ja muut lapselle läheiset aikuiset. Perhekahviloiden ohjaajina toimivat vapaaehtoiset.

Family Cafés
MLL's Family Cafés give parents of small children a place where they can meet other parents and share experiences. Children are able to enjoy the chance to play with other children. Family Cafés are for chatting, having a cup of coffee or tea, and playing with children. They also host presentations by experts. Activities are run by volunteer instructors.

MLL:n perhekahvilat Kainuussa v. 2019

Kajaani

Vuohengin perhekahvila tiistaisin kello 9.30 - 11.30 Lohtajan nuorisotalolla, Menninkäisentie 3. Järj. MLL Vuohengin yhdistys.

Pupulan perhekahvila tiistaisin kello 9.30 – 11.30 kylätalo Pupulassa, Kansakoulunkatu 17a. Järj. MLL Linnan yhdistys ja Kajaanin Purolan-Puistolan kyläyhdistys. Perhekahvila kokoontuu yhdessä Kajaanin seurakunnan perhekerhon kanssa.

Nakertajan perhekahvila keskiviikkoisin kello 9.30-11.30 kylätalo Vanahiksella, Särkilahdentie 1. Järj. MLL Linnan yhdistys ja Nakertaja-Hetteenmäen kyläyhdistys ry.

Holarin perhekahvila torstaisin kello 9 - 12 nuorisotila Holarilla, Rinnekatu 2a. Järj. MLL Lehtikankaan yhdistys.

Vuolijoen perhekahvila lauantaisin klo 10.00-13.00 Pankkitalossa os. Kajaanintie 2  Järj. MLL Vuolijoki-Otanmäen yhdistys

Puolanka

Puolangan Perhetupa parittomilla viikoilla keskiviikkoisin kello 10 - 12 Monitoimitalolla. Järj. Attendo, Puolangan kunta, Puolangan seurakunta ja MLL Puolangan yhdistys.

Ristijärvi

Ristijärven perhekahvila parittomilla viikoilla torstaisin klo 10-12 kylätalo Pyrylässä, Verkkotie 11. Järj. MLL Ristijärven yhdistys

Suomussalmi

Suomussalmen perhekahvila maanantaisin kello 10 - 12 perhekeskuksella neuvolan tiloissa, Välskärinkuja 1. Järj. MLL Suomussalmen yhdistys.

Vaala

Vaalan perhekahvila maanantaisin kello 9 - 11 Ampparilla, Teollisuustie 2. Järj. MLL Vaalan yhdistys.