Tue työtämme

Voit olla mukana tukemassa työtämme rahallisesti tekemällä lahjoituksen, tekemällä vapaaehtoistyötä, ostamalla tuotteita tai liittymällä jäseneksi.

Erilaisia lahjoitustapoja löytyy lahjoita osiosta. Lahjoitetut varat käytetään MLL:n Kainuun piirin toiminnan tukemiseen ja kainuulaisten lapsiperheiden hyväksi. Sinulla on myös mahdollisuus vaikuttaa avustuksesi kohteeseen.

Vapaaehtoistoiminnassa voit esim. olla mukana toteuttamassa MLL:n tapahtumia, toimia erilaisissa tehtävissä paikallisyhdistyksen toiminnoissa kuten perhekahvilassa tai vertaisryhmässä.

Keräyksistä Kevätilo-keräys on MLL:n vuosittainen, koko liiton yhteinen keräys.

Liittymällä jäseneksi toiminnan tukemisen lisäksi saat paikallisia ja valtakunnallisia jäsenetuja. Jäseneduista voit lukea lisää kohdasta Kainuun piiri -> jäsenyys.