Välinevuokraus

Turvakaukalo
Syöttötuoli

Vuokraamme

• edullisesti autoon asennettavia LASTEN TURVAISTUIMIA tilapäiseen tarpeeseen. Vuokra 10 €/viikko, lisäviikot 5 €.

• edullisesti MATKASÄNKY tilapäiseen tarpeeseen. Vuokra 10 €/viikko, lisäviikot 5 €.

• edullisesti myös vuokrattavana SYÖTTÖTUOLI tilapäiseen tarpeeseen. Vuokra 5 €/viikko, lisäviikot 5 €

• juhliin ja tapahtumiin RINTANAPPIKONE ja tarvittaessa rintanappiaihiot. Vuokra 25 €/ tapahtuma, aihiot 0,40 €/ kpl.

• ILMAPALLOPUHALLIN, saatavilla tarvittaessa MLL-ilmapalloja tikkukiinnittimin. Vuokra 25 €/ tapahtuma, tikku kiinnittimellä 0,40 €/ kpl, ilmapallot 0,20 €/ kpl.

• POMPPULINNA, hinta ulkopuolisille 50 € / 2 vrk ja jäsenille 30 € / 2 vrk.

Varaukset piiritoimistosta p. 08 622 193.

Kuhmon yhdistys vuokraa

• HATTARAKONE, vuokra 15 €/ vrk, Kuhmon yhdistyksen jäsenille 5 €/ vrk. Hattaratikut 0,20 €/ kpl. Tiedustelut ja varaukset Sari Pääkkönen, p. 040 522 3103 tai sari.m.paakkonen(a)gmail.com.