Yhdistyksen tulevaisuus?

Lakkautetaan, uinutaan vai porskutellaan eteenpäin?

Yhdistyksen tulevaisuus mietityttää monia yhdistystoimijoita. Koulutuksessa käydään läpi, mitä tarkoittaa yhdistyksen lakkauttaminen, nukkumaan laittaminen tai toiminnan jatkaminen itse yhdistykselle ja alueen lapsiperheille.

Jos pohdit näitä kysymyksiä, tervetuloa kuulemaan lisää Kainuun yhdistyskoulutukseen.

Lauantaina 13.11.2021 klo 9.30 – 12

Koulutus toteutetaan verkkokoulutuksena Zoom-verkkoympäristössä.

Teemat

Koulutuksessa käsiteltäviä teemoja:

• Tervetuloa, päivän ohjelma ja osallistujat
  • Yhdistyksen laittaminen nukkumaan, purkaminen tai toiminnan jatkaminen ennallaan
  • Yhdistyslain uudistuksen suuntaviivoja
  • Muuta ajankohtaista

Välineet

Koulutukseen osallistutaan omalta koneelta Zoom-verkkoympäristössä. Osallistuja tarvitsee oman tietokoneen tai tabletin ja kuulokkeet. Luotettava nettiyhteys on välttämätön.

Kouluttajat

Kouluttajana toimii järjestötyön koordinaattori Heidi Kukkola keskusjärjestöstä.

Koulutus on maksuton.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu koulutukseen tiistaihin 9.11.2021 mennessä alla olevan painikkeen kautta.

Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoja ja Zoom -linkki sähköpostitse.

Lisätietoja antaa

Seija Karjalainen, seija.karjalainen@mll.fi, 050 597 4777