MLL Ristijärven perhekahvila

Aika: 15.10.2019 klo 09:00 - 12:00
Paikka: Seurakuntakodin kerhotilassa

Tervetuloa kaikille avoimeen perheiden kohtaamispaikkaan.

Mannerheimin Lastensuojeluliiton perhekahvilat ovat kaikille avoimia kohtaamispaikkoja. Perhekahvilassa sekä lapset että aikuiset tapaavat toisiaan ja toimivat yhdessä. Siellä kohtaavat myös eri sukupolvet ja kulttuurit. Joukkoon ovat lämpimästi tervetulleita lapset, äidit , isät, isovanhempi-ikäiset ja muut lapselle läheiset aikuiset. Perhekahviloiden ohjaajina toimivat vapaaehtoiset.

Family Cafés
MLL's Family Cafés give parents of small children a place where they can meet other parents and share experiences. Children are able to enjoy the chance to play with other children. Family Cafés are for chatting, having a cup of coffee or tea, and playing with children. They also host presentations by experts. Activities are run by volunteer instructors.

Järjestäjä MLL Ristijärven yhdistys.

Huomioithan, että MLL Ristijärven perhekahvila kokoontuu parittomilla viikoilla tiistaisin klo 9-12.