Vapaaehtoiseksi

MLL:n Kainuun piirissä on mahdollisuuksia monenlaiseen vapaaehtoistoimintaan. Vapaaehtoisia toimii paitsi yhdistyksissä, myös lukumummeina, tukihenkilöinä, perhekummeina, kavereina ym. Vapaaehtoisiksi voivat ryhtyä kaikki lasten ja perheiden hyvinvoinnista kiinnostuneet.

Isä, ukki, vaari, kylänmies - kaipaatko alueellesi isä-poika -toimintaa? Jos olet kiinnostunut virittämään oman näköistäsi toimintaa yksin tai kaveriporukalla ole rohkeasti yhteydessä alueesi yhdistykseen tai Kainuun piiriin.

Äiti, mummi, kylännainen - kaipaatko lasten naurua ja iloista touhua? Kiinnostaako vapaaehtoisuus esimerkiksi alueesi perhekahvilassa?

Kaikkeen toimintaan saat perehdytyksen ja et ole yksin. Me piirissä ja yhdistyksissä huolehdimme vapaaehtoisistamme. Liity vapaaehtoisjoukkoomme!

Tiesitkö, että vapaaehtoistyöstä on mahdollisuus hakea osaamisestaan digitaalista osaamismerkkiä, jolla on helppo osoittaa osaamistaan esim. kouluun ja työhön hakemissa.