Koko Suomen Lastenjuhlat 4.10.2020

Kun MLL täyttää 100 vuotta on juhliin tietenkin kutsuttu kaikki Suomen lapset ja perheet! Sunnuntaina 4.10.2020 järjestetään Koko Suomen lastenjuhlat eri puolella Suomea.

Kainuun piiri on mukana Koko Suomen Lastenjuhlissa Kajaanissa.

Kekkerikamut

Jokainen MLL:n yhdistys voi suunnitella omannäköisensä synttärit. Juhla voi olla iso tai pieni, toteutus yksin tai yhdessä toisten yhdistysten kanssa, mutta tärkeintä on, että tapahtuma on avoin, maksuton ja suunnattu alueenne eri-ikäisille lapsille ja heidän perheilleen.

Millaisia juhlat voisivat olla? Tätä kysymystä on pohdittu Kekkerikamujen Facebook-ryhmässä. Kekkerikamuja on jo nyt tosi paljon ja ihania juhlasuunnitelmia pulppuaa. Tervetuloa mukaan suunnittelemaan, villiintymään, ideoimaan ja innostumaan juhlista. Kekkerikamujen ryhmän löydät MLL:n Facebook-sivun yhteydestä.