MLL 100 villasukat

MLL 100 -villasukkamalli on suunniteltu juhlavuoden kunniaksi ja se on syntynyt MLL:n vapaaehtoisten innosta ja aloitteesta. Mallin on suunnitellut vapaaehtoisten yhteisen ideoinnin pohjalta käsityöyrittäjä Katri Tarkiainen.

Tukea ja iloa neulomiseen voit tulla hakemaan myös Facebookin Villasukka MLL 100 -ryhmästä.

Toiveena on, että MLL-villasukkia neulotaan ja lahjoitetaan lapsille – ja jokainenhan meistä on joskus ollut lapsi! Juhlasukkia saa tehdä omaan käyttöön tai antaa lahjaksi. Sukkia ei saa myydä.

MLL:n paikallisyhdistykset voivat käyttää sukkia arpajaispalkintoina. Yhdistykset voivat myös kerätä villasukkia ja lahjoittaa niitä eteenpäin esimerkiksi neuvolaan, päiväkoteihin tai kouluille.