Hoitajan tilaaminen

Tilaa MLL:n hoitaja

  • puhelimitse numerosta 044 313 1905 (MA-PE klo 9-12. Mahdolliset poikkeukset aukioloajoista voit katsoa etusivultamme.)
  • sähköpostitse kainuu@mll.fi
  • täyttämällä sähköinen lomake täällä.

Tilaus on sitova.

Lastenhoidon hinta

Mikäli perhe toimii työnantajana

Lastenhoitajan palkka on 9,00€/tunti. Minimiveloitus yhdestä hoitokerrasta on kahden tunnin palkkio, eli 18,00€. Palkka maksetaan puolen tunnin tarkkuudella. Sunnuntaityöstä maksetaan 100 % korotus. Perhe on hoitajan työnantaja ja maksaa hoidosta korvauksen suoraan hoitajalle käteisellä hoidon päätyttyä. Lisäksi perhe huolehtii työeläkemaksun yli 18- vuotiaasta hoitajasta sekä muista työnantajanvelvoitteista.

LISÄTIETOA TYÖNANTAJAN VELVOTTEISTA:

Mikäli MLL toimii työnantajana

Mikäli perhe haluaa MLL:n Kainuun piirin hoitavan työnantajan vevloitteet ja palkanmaksun, on hoitajan tuntihinta 13,50€. Minimiveloitus yhdestä hoitokerrasta on kahden tunnin palkkio, eli 27,00€. Sunnuntaityöstä maksetaan 100 % korotus. MLL laskuttaa perheeltä hoitajan palkan hoidon jälkeen sähköisesti puolen tunnin tarkkuudella.

Matkakorvaus

Mahdollinen matkakorvaus on 0,22€/km. Siitä sovitaan hoitajaa tilattaessa.

Ryhmähoito

MLL tarjoaa myös lasten ryhmähoitoa esimerkiksi erilaisiin tilaisuuksiin tai tapahtumiin, jolloin paikalla on useampia lapsia useammasta perheestä. Ryhmähoidon hinta on 11€/tunti/hoitaja. Tarpeen mukaan paikalla voi olla useampi hoitaja. Mikäli MLL huolehtii hoitajan palkan maksusta on ryhmähoidon hinta 15,50€/tunti/hoitaja.